Over ons

Bij Leopardi ben je aan het juiste adres!

Voor zowel het kopen, verkopen als huren van huizen ben je bij ons aan het juiste adres. Oftewel, wij zijn een makelaar die jou op alle vlakken kan bedienen.

Wil je direct in contact komen met een makelaar? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op: 023-2100205.

Een huis kopen

Wij begrijpen dat het kopen van een huis een grote stap is waarbij veel vragen zullen opspelen. In de rol van aankoopmakelaar zullen wij alle vragen beantwoorden en het optimale resultaat voor jou behalen. Zo zullen wij de woning van top tot teen onder de loep nemen en alle eventuele verborgen gebreken en valkuilen boven water halen. Op deze manier kunnen wij een gedegen advies geven over de woning. Bekijk hier alvast ons aanbod in Hoofddorp en omgeving.

Je woning verkopen

Het verkopen van een woning is een complex proces. Voor welke prijs zet je het op de markt? En hoe presenteer je jouw woning het beste? Als verkoopmakelaar hebben we jarenlange ervaring met de verkoop van woningen in Drachten en omgeving. Hierdoor zijn wij goed in staat om jouw woning zo scherp mogelijk in de markt te zetten. Zonder stress verkoop jij je huis tegen de best mogelijke voorwaarden. Bespreek direct de mogelijkheden.

De garanties van een Garantiemakelaar

Het in de hand nemen van een garantiemakelaar heeft een aantal voordelen. Zo ben je altijd zeker van vijf unieke verkoop- en aankoopgaranties. Lees hier meer over de verkoop– en aankoopgaranties.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf januari 2019 tot oktober 2019

dagen gemiddelde looptijd

vanaf januari 2019 tot oktober 2019

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf januari 2019 tot oktober 2019

Ons team Bij Leopardi Makelaars helpen wij je graag.

Vincent Leopardi

Beëdigd NVM makelaar-taxateur

Maaike Kroon

Kandidaat register makelaar-taxateur

Tom Willemse

Commercieel medewerker